Psykolog Isabella Pedersen

Cand Psych Aut. – Specialist i Klinisk Psykologi

Klinikken ligger i Frankrigsgade 5, 3 tv.

I 2018 besluttede jeg efter mange år ude i diverse kliniske praksisser, både i Aarhus og her i København, at flytte klinikken hjem i privaten. Der skulle gå yderligere 2 år, men i september 2020 flyttede jeg endelig klinikken til hjemadressen, og jeg har nu indrettet lokalerne, så du finder både ydre og indre RO til at arbejde med de livskriser og udfordringer, som livet gavmildt tilbyder.

 

Jeg har et ønske om, at dette space, som jeg har skabt, må gavne din udviklingsvej og øge din nysgerrighed for at blive klogere på DIG og ikke kun til gavn for dig selv, men også de mennesker du møder på din vej.

Ankomst til klinikken

Klinikken ligger i Frankrigsgade 5, 3.tv. 2300 Kbh. S. Det er vigtigt, at du kommer max 5 minutter før den aftalte tid, da jeg ikke har venteværelse.

 

På dørtelefonen står der:

Wisdom Workspace
Balance & Meditation
v/ Psykolog Isabella Pedersen

Overtøjet kan hænges i entreen, og du bedes venligst tage sko/støvler af. Evt. selv medbringe hjemmesko eller varme strømper.

En session varer 50 min, medmindre andet er aftalt. Efter 45 min. Vil der lyde en stille alarm, som indikerer, at samtalen skal rundes af inden for de næste 5 minutter.

Trøstehund/terapihunden Felix

Psykolog i København, Isabella Pedersen og hunden Felix

Trøstehunden Felix – født i 2013 – er en Golden Retriever, som er en fast del af min klinik. Han ligger stille og slapper af under hele din terapi, men han vil selvfølgelig gerne hilse, når du kommer ind. Jeg har ham nogle gange mistænkt for at være en inkarnation af Buddha, om ikke andet er han i hvert fald meget i zen og kender betydning af nuet og dét at være mindful.

Er du bange for hunde, så er han den perfekte ven til at lave eksponering med. Lider du eller har du allergiske reaktioner pga. hundehår/pels, må du meget gerne give mig besked, så jeg kan finde et tidspunkt til dig, hvor han ikke er i klinikken, og ellers kan terapien foregå online.