Psykolog Isabella Pedersen

Cand Psych Aut. – Specialist i Klinisk Psykologi

Sådan booker du en tid

Kontakt mig på telefon: 26 175 164

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan få et login, før du har haft en kort samtale med mig over telefonen. 

Denne samtale tager ca. 5 min, hvor vi gennemgår de praktiske detaljer ved opstart af terapien, samt hvilken form for hjælp du ønsker. Dette er for at sikre, at jeg er den rigtige psykolog for dig. Er jeg ikke det, så guider jeg dig gerne videre. 

TRIN 1: VÆLG DEN SESSION, DU ØNSKER

Når du er logget ind, vil du først blive bedt om at vælge hvilken slags “terapi/session”, du ønsker.

Nedenfor finder du en lille guide til de forskellige typer sessioner, du kan vælge imellem. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige session, så det administrative og betalingen er korrekt. 

TRIN 2: VÆLG TIDSPUNKT

Når du har fundet den session, som passer dig, kommer du automatisk til kalenderen og kan her se de ledige tider. Her kan vælge den tid, der passer dig.

I notefeltet kan du skrive en besked vedrørende din aftale. Jeg ser dog ikke beskeden før samme uge som din aftale, så hvis det er vigtigt, skal du sende en sms på 26 175 164 eller en e-mail på info@psykolog-isabella.dk i stedet for.

Når du har valgt tidspunktet og godkendt det, får du automatisk en bekræftelse på e-mail.

GUIDE TIL DEN SESSION, DU KAN VÆLGE:

* Individuel terapi i klinikken

Dette er til dig, der betaler selv eller får dækket samtalerne via dit forsikringsselskab eller din arbejdsplads. Er du medlem af Danmark, vil du kunne få refunderet noget af beløbet, afhængigt af dit medlemskab.

*Onlineterapi

Er til dig, der selv betaler eller får samtalerne dækket via dit forsikringsselskab eller din arbejdsplads. Er du medlem af Danmark, vil du kunne få refunderet noget af beløbet, afhængigt af dit medlemskab.

*Parterapi 

Vær her opmærksom på, at I skal booke to sessioner i forlængelse af hinanden, så I på den måde får en dobbelt session. Parterapien varer typisk 95-110 min. 

*Supervision og rådgivning af psykologer og andre faggrupper. 

Dette er til dig, der ønsker sparring på dit arbejde som terapeut, behandler, læge eller psykolog.

*Coaching

Til dig, som ønsker coaching i forbindelse med erhvervsmæssig kompetenceudvikling. 

Betaling

Du kan bruge MobilePay til betaling af sessionen, når vi har afsluttet samtalen. Det er også muligt efter aftale at lave en bankoverførsel, og dette sker umiddelbart efter sessionen. Bemærk, at der vil blive pålagt kr. 50,- i administrationsgebyr pr. fakturering til din sundsforsikring eller til det firma, som du ønsker fakturaen sendt til. Dette gælder også ved udarbejdelse af skriftlig status mv. 

NB! Vigtigt at bemærke, at jeg IKKE tager imod lægehenvisninger. Hvis du har en lægehenvisning, anbefaler jeg, at du går til webstedet: www.psykologidanmark.dk og husker at sætte kryds i feltet med lægehenvisning, så du ad den vej får fat i en psykolog.

Seneste afbud: 
Seneste afbud skal ske dagen inden kl. 12 middag. Du kan melde afbud ved at slette din tid her i onlinebookingen. Husk, at når du melder afbud i god tid, lader du en anden få glæde af sessionen. 

Der kan ikke meldes afbud via sms eller telefon! Der kan KUN meldes afbud via onlinebookingen. 

Skulle du nu stå i en situation, hvor teknikken i onlinebookingen driller, så send en e-mail til info@psykolog-isabella.dk – men vær opmærksom på, at dit afbud først er modtaget, når du har modtaget en bekræftelse. 

Ved for sent afbud opkræves det fulde honorar uanset årsag! Du vil altid ved for sent afbud få tilbudt at få sessionen pr telefon eller online, så du ikke mister tiden.

Aften- og weekendtillæg
Sessioner, der slutter efter kl. 16:00 eller foregår i weekenden, vil blive pålagt et ekstra tillæg på kr. 300,- 

Er der behov for ekstra tid ud over den normalt aftalte konsultation, vil der blive pålagt kr. 300,- pr. påbegyndt 15 min.