Psykolog Isabella Pedersen

Cand Psych Aut. – Specialist i Klinisk Psykologi

Terapiformer

Samtaleterapi

Én ting er at ønske sig fri for pinefulde og depressive tanker og utryghed. Noget andet er at indse, hvad der kan gøres og turde tage skridt mod at ændre situationen. Det kan være en lettelse og give en ro at få talt om problemer i forbindelse med en livskrise. Selv om venner er positive, er de sjældent objektive, og ting siges ikke altid klart, da det kan koste et venskab. Hos en psykolog har du mulighed for at få vendt dine problematikker og få set problemerne igennem neutrale briller.

 

Par- og individuel terapi

Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi til voksne. Samtaleterapien har til hensigt at hjælpe med at give større selvindsigt og dermed en større tilfredshed med livet. I samtaleterapien arbejder jeg med de emner, som parret eller den enkelte måtte ønske at få belyst. Behandlingsforløbet udformes efter den enkeltes behov.

 

Gruppeterapi

I en gruppe er alle “i samme båd”. At deltage i gruppeterapi kan gøre det meget nemmere for den enkelte at sætte ord på svære tanker, følelser, behov og forestillinger. I en gruppe kan man drage nytte af støtte, erfaringer og råd fra andre. Oftest føler man sig forstået på et langt dybere plan end hos “udenforstående”. Gruppen kan f.eks. i en periode eller på sigt blive et vigtigt netværk for deltagerne.