Psykolog Isabella Pedersen

Cand Psych Aut. – Specialist i Klinisk Psykologi

Udtalelser fra kursister

“Blandt de bedste ting, der er sket for mig. Meditation er guld værd i min hverdag”

Lone, 41 år, lektor

 

“Mindfullness-kurset har været en “ny start” på min hverdag. Mindfulness har lært mig at leve mere i nuet og ikke altid bekymre mig om fremtiden – som man jo alligevel ikke kan forudsige!

Jeg har ligeledes opnået stor indsigt i, hvordan meditationen er medvirkende til overskud, kontrol og personlig konfliktløsning. Jeg synes, at alle burde have indsigt i denne skat, og Isabella er en fantastisk coach. Jeg håber virkelig, at folk kan læse sig frem til, hvor stor en betydning mindfullness har været for mig”.

Christina 35 år, indkøber

 

Meditationen, jeg har lært på kurset, har givet mig en større indsigt i mig selv og mine tankemønstre. Herigennem har jeg opnået større glæde og mere energi i hverdagen, og jeg sover meget bedre om natten, hvilket tidligere har været et stort problem for mig. Jeg vil ikke bytte det, jeg har lært på kurset, for noget, og Isabella har hele vejen igennem været en fantastisk “lærer” med gode og inspirerende input”.

Lise, 28 år, indkøber

 

“Kære Isabella, efter Mindfullnes-kurset har jeg lært en del om mig selv. Jeg har fået mere ro indeni. Jeg havde gavn af både åndedrætsøvelser og meditation. Jeg lærte, at jeg er ok. Et brugbart materiale, som kan tages frem igen og igen. Du er en dejlig positiv lærer, en vejleder som udstråler ro, og som har stor kompetence i sit virke”.

Knus fra Trine 55 år

 

“Jeg har aldrig drømt om eller tænkt på at gå til meditation, men kom med ved en tilfældighed/opfordret, og jeg tænkte, ja hvorfor ikke! Tænkte egentlig, det går nok ikke, sådan som jeg tænker, logisk/matematisk og forretningsorienteret, mens meditation er lidt “lilla ble og 2 CV”. Noget med at sige mange fremmede ord i en rundkreds, noget nærmest religiøst. Hvor har jeg bare taget fejl!

Mindfulness er et videnskabeligt kursus, der bygger på moderne psykologi, og med en særdeles professionel underviser, som formår at gøre meditation til noget udramatisk, noget trygt, og frem for alt til en erkendelse af, at det er dig selv, det drejer sig om. Det er min opfattelse lige nu, at jeg vil bruge dette resten af livet, og at det vil gøre en forskel, give energi, humør osv. Jeg kan varmt anbefale andre, par, singler – også mænd eller måske især mænd – til Mindfulness. Det er ikke for” langhåret”, men lige til at gå til, med den rigtige instruktør, (og det er vigtigt) og med din egen positive indstilling”.

Ole, midt 50’erne og konsulent

 

“Jeg har fået det ud af kurset, at jeg bedre kan overskue en presset situation og forholder mig mere rolig i disse situationer. Jeg kan bedre rumme andres problemer uden at tage det “ind” og vende det mod mig selv, men kan se situationen udefra som tredje person og på den måde bevare overblikket og være i stand til at rådgive andre. Jeg syntes, at Isabella som instruktør har overblik og en god indlevelsesevne i forhold til sine elever”.

Steffen, 43 år og faglærer

 

“Kurset gav mig gode redskaber til at “styre” mine tanker, eller nærmere så tankerne ikke styrer mig. Jeg fandt ud af, at mine tanker ikke er mig. At de automatisk dukker op og ikke nødvendigvis er sande. At tanker påvirker mit humør, men ved at observere dem udefra som bare tanker påvirker de ikke mit humør (negativt) i samme grad som tidligere”.

Susanne, 31 år og indkøber

 

“Isabella er mindfull i sin undervisning – dette oplever jeg som, at hun rummer det, der er – dvs. når vi synes, det er svært, og vi ikke kan finde ud af det, når vi hellere vil sidde end ligge, når vi ikke forstår det, der bliver sagt osv. Det gør det til en utroligt behagelig og spændende rejse at deltage på hendes kursus!

Hendes store indsigt i alle mulige former for meditation gør desuden, at hun kan svare på alle de spørgsmål vi stiller – og kender hun ikke svaret, finder hun ud af det!

For mig handler mindfulness om at blive bedre til at mærke mig selv i en travl og til tider stresset verden. Det er en tidskrævende og svær proces, som jeg tror aldrig slutter. Det giver mig langsomt mere ro og indsigt og mod til at træffe de rigtige valg i mit liv. Min rejse er kun lige begyndt …, og jeg er forventningsfuld efter, hvad den rummer! Foreløbig kan jeg kun anbefale såvel rejsen som guiden”.

Iben, 42 år, underviser og coach

 

“Vi har deltaget, som par på Isabellas 8 ugers mindfulness-kursus og har haft stor glæde af det. Såvel som individ, men i høj grad også som par. Det at tale sammen om stoffet og oplevelserne. Det at stille vækkeuret 30 min før om morgenen for at meditere. Sidst med ikke mindst de oplevelser, som vi har sammen, når vi mediterer og det, at vi fokuserer på at være mindful sammen og over for hinanden. Kan klart anbefales!”.

Mads, 34 år og konsulent og Marianne, 37 år og projektleder

 

“Vi har deltaget i et 8 ugers kursusforløb i Mindfulness-meditation hos Isabella. Det primære formål med vores deltagelse var at få nogle værktøjer til at imødegå dagligdagens stress og jag, således at vi ikke fortsat skulle styres af det vi “skulle” nå, men i stedet kunne flytte fokus mod det, vi gerne ville fylde vores liv med. Tillige havde vi behov for at få fat i nogle af de mekanismer, der styrede vores tanker, vores adfærdsmønstre og vores handlinger. Endelig havde vi behov for nogle “oplevelser” sammen, der kunne give os et fælles referencepunkt i vores dialog med hinanden.

Efter det 8-ugers kursusforløb er formålet med vores deltagelse mere end indfriet. Det er faktisk blevet indfriet i en sådan grad, at det er, som om vi er startet på en frisk sammen og har fået skabt et fælles fodslag og en fælles forståelse omkring vores samliv. Vi har fået præsenteret en værktøjskasse med forskellige teknikker og har kunnet plukke af dem, der har passet os bedst. Vi har lært at fokusere på hinanden og være til stede over for hinanden, når behovet opstår. De forhold, som tidligere blokerede for at vi kunne/havde tid til at lytte til hinanden, må nu vente til, efter vi har fået talt sammen. Vi har lært, hvor effektiv meditationen er til at få fat i negative tankemønstre og bearbejde disse, og hvordan “automatpiloten” kan deaktiveres, så vi ikke reagerer, som vi altid har gjort. Endelig er mindfulness-meditation en gave i forhold til at få ladet batterierne op på relativ kort tid – det er næsten at sammenligne med et “powernap”. Blot med den væsentlige forskel, at du er bevidst om lade dine tanker komme og gå uden at hæfte dig ved dem. Altså bliver det som oftest en god og positiv oplevelse at meditere – også selvom emnerne eller tankerne ikke nødvendigvis er positive. Du kan nemlig selv vælge den positive tilgang, uanset emnerne eller tankerne. Det kan du ikke i drømme”.

Allan, 50 år og assurandør og Merethe, 48 år og HR