Psykolog Isabella Pedersen

Cand Psych Aut. – Specialist i Klinisk Psykologi

Coaching

Når vi ser efter vores talenter, udvikler vi dem, men når vi ser efter vores fejl, forhindrer det os i at udvikle vores talenter!

Vi mennesker fungerer bedst, når vi tror på os selv, får opmuntring, positiv opmærksomhed og bliver stimuleret i vores udvikling. Vi kan lære af vores fejltagelser og nederlag og vende dem til livsvisdom. Vi kan bevare styrken til at forsøge igen eller gå efter meget mere belønnende og realistiske mål. Når vi bruger vores nye opsamlet viden, opbygger vi færdigheder og strategier for vores fremtidige liv.

Coaching

Coaching forløb

Coaching bygger på videnskabelige undersøgelser og fagligt validerede metoder. Der er her tale om virkningsfulde psykologiske teknikker, som anvendes til at opbygge og øge den personlige udvikling hos mennesker, der gerne vil forbedre deres færdigheder. Vi bestemmer ikke selv, hvornår der opstår negative tanker og vi kan heller ikke altid regulere vores følelser. I Coaching arbejdes der derfor hovedsagligt med at identificere lysten til forandring og handlinger. Det kræver, at vi vender vores opmærksomhed mod vores indre dialog og fanger de destruktive tanker, som forhindrer os i at opnå vores mål og ønsker. Ingen opnår store resultater uden en stor personlig indsats. Når det drejer sig om personlig udvikling, findes der ingen lette løsninger, hvis man vil opnå forandringer. Der kræves således et seriøst engagement, forpligtelser til at holde aftaler med dig selv, samt en tro på, at det/du kan lykkes.

Vi skal derfor først og fremmest:

  • Identificere målsætningen
  • Identificere problemet
  • Motivere til en aktiv læring og bruge den

 

Mit job er at:

  • Coache – at instruere, vejlede, undervise og træne. Hjælpe dig med at udføre hjemmeopgaver, indtil du mestrer opgaven med at nå dit mål og dine ønsker.
tekst omkring coaching