Psykolog Isabella Pedersen

Cand Psych Aut. – Specialist i Klinisk Psykologi

Foredrag i Mindfulness

Mange virksomheder oplever, at deres medarbejdere går ned med stress. Alene i Danmark koster det samfundet 14 mia. kr. om året ifølge Statens Institut for Folkesundhed. Så hvordan kan man skabe flow, innovation og øge kreativiteten hos ledere og medarbejdere i en virksomhed? En gammel zenmester udtrykker det således: ”Be still and know”. Det er i stilheden, at vi mærker vores kreativitet og dermed opnår overskud til at klare svære situationer. Meditation er et godt redskab til at holde sig i god mental og åndelig form, så man i det daglige er mere bevidst om de indre tankeprocesser.

 

Foredraget byder på små korte øvelser i, hvordan man mediterer, og hvilket udbytte der er at hente ved meditation. Der sættes fokus på de seneste forskningsresultater og de kemiske aktiviteter, der opstår i hjernen, når du mediterer, hvilket kan mindske den oplevede stress.

 

*Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få mere information om kurser, foredrag og workshops, eller gå direkte til Kontakt.


Deltagerantal: Maks. 40, eller skriv for at aftale nærmere for flere deltagere
Varighed: 1,5 timer.
Sted: På virksomheden eller et sted, virksomheden har valgt.
Tidspunkt: Aftales nærmere.
Pris: 7.500,- kr. ekskl. moms og kørsel (statens alm. takster pr. km) inden for det indre København. Skal foredraget holdes uden for København, pålægges der desuden transporttid (der regnes fra hver påbegyndt time med alm. timepris).

 

Tilmelding: Kan ske via mail på info@psykolog-isabella.dk eller på tlf.: 26 175 164