Psykolog Isabella Pedersen

Cand Psych Aut. – Specialist i Klinisk Psykologi

Mindfulness kursus

Mindfulness Meditation er en træning i at være til stede i nuet og er derfor et kursus for alle der ønsker at opnå større klarhed, kreativitet, nærvær og fuld opmærksomhed. Det kan være svært at være fuldt til stede i en travl hverdag. Der er konstant ting, der kræver vores opmærksomhed. Derfor er der ofte en tendens til at tænke på for mange ting på én gang, og vi kan dermed opleve, at vi bliver stressede.

 

Målet med et Mindfulness kursus er at lære, hvor flygtige tanker egentlig er, og i hvor stort et omfang de dikterer vores følelser og handlinger. Kurset er en træning i at se tanker, kun som tanker og ikke nødvendigvis som virkelige. Du vil lære konkrete meditationsteknikker som øger din opmærksomhed, selvaccept, koncentrationsevne, kreativitet, ro, rummelighed og giver en større centrering.

 

Kursusformen er oplevelsesorienteret og vil veksle mellem korte oplæg, øvelser i meditation og lettere afspænding. Der må påregnes tid til daglige hjemmeøvelser. Der er ikke tale om gruppeterapi, men om træning af den enkeltes evne til at bryde negative tankemønstre og i at være til stede i nuet. Der kræves ingen forudgående erfaring med Mindfulness Meditation.

 

I klinikken og såvel ude på virksomhederne afholdes kurser i Mindfulness Meditation, en træning i fuld opmærksomhed. Kurserne er rettet mod stress, angst, depression, smertehåndtering og bygger på en forskningsmæssigt, evidensbaseret afprøvet metode, som gennem de seneste 15 år har vist signifikante resultater.

 

Forespørgsel om at få skræddersyet et forløb hos lige netop dig og din virksomhed kan ske via mail på info@psykolog-isabella.dk eller på tlf.: 26 175 164

 

Kvinde der sidder og mediterer på en badebro