Psykolog Isabella Pedersen

Cand Psych Aut. – Specialist i Klinisk Psykologi

Kontakt

Du kan kontakte mig på telefon 26 175 164 eller på E-mail: info@psykolog-isabella.dk for at få oplysninger om priser og tider.

Konsultation og samtaleforløb sker kun efter telefonisk aftale. Er jeg forhindret i at tage telefonen, er du meget velkommen til at lægge en besked, så vil jeg ringe tilbage hurtigst muligt.

Du kan i de fleste tilfælde bruge din sundhedsforsikring eller sundhedsordninger i psykologklinikken. Det forgår ved, at du selv lægger ud og derefter selv afregner med dit forsikringsselskab.

Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring og kan derfor ikke hjælpe dig med din lægehenvisning, kun hvis det foregår igennem privattegnede forsikringer.

Afbud

Afbud skal ske senest dagen inden kl.12.00, ellers opkræves fuld betaling.

Covid-19

Der vil være sprit til hænderne, og jeg holder afstand til dig, og så sørger jeg for, at der vaskes af/sprittes af og luftes ud mellem sessionerne, så lokalerne er klar til, at du møder ind til vores aftale.

 

Har du symptomer på covid-19 eller lign. eller er blevet testet positiv, så bliver sessionen afholdt online. Kan du nå at aflyse inden for afbudsreglerne, så flyttes aftalen til en anden dag.

FIND MIG PÅ ADRESSEN: Frankrigsgade 5, 3. tv, 2300 København S